2 Ağustos 2014 Cumartesi

İlk Yazım :)

Herkese merhaba ! :) Öncelikle uzun zamandır düşündüğüm fakat bir türlü gerçekleştiremediğim blog açma eyleminin ilk adımını atabildiğim için çok mutlu ve heyecanlıyım tahmin edersiniz ;) Blog ismi konusundaki düşüncelerimi bir nihayete vardırdıktan sonra en iyisinin `yaşam blogu` olduğuna karar verdim. Bu isim çoğu kişiye iddialı gelebilir, fakat buradaki amacım belli başlı konulara odaklanmak istemem yerine, her telden her demden paylaşımlar ve karşılıklı deneyimler paylaşmak istemem sebebiyle seçilmiş olmasıdır :) Çünkü sadce makyaj ve bakım konuşmayacağız, çeşitli pratik bilgiler, tesadüfen de olsa keşfettiğimiz mekanlar ve daha nicesi olacak :D

Kendimden biraz bahsetmem gerekirse, taze üniversite mezunu, oraya buraya yüksek lisans başvurularıyla uğraşan bir vaziyet içerisindeyim. Küçüklükten beri dilime doladığım `ne evlencem ben ya 30 yaşıma kadar okurum :D` geyiği, şu sıralar geyik olmaktan çıkmış ve tam gaz hayatın bir gerçeği olarak önümde durmakta :D Bu gerçeğin yanı sıra tam bir kış çocuğu olmam dolayısıyla sıcaklarla başım fena halde dertte. Çoğu insanın aksine, bahar geldi şimdi gezme tozma ve gönül yaylarının gevşemesiyle insanların daha pozitif ve dışa dönük olmaları, bende `off bi yere de gidilmez şimdi bu havada, klima var mı gitceğimiz yerde ?` vb. cümleler kurmama ve yeme düzenimin bozulmasına neden oluyor :( Belki de bu yüzden, hep güneşin daha az goründüğü ve gri havaların hakim olduğu kuzey enlemlerinde yaşama isteğim gün geçtikçe artıyor.

İlk yazı için uzun mu oldu yoksa kısa mı bilemiyorum :) Dilim döndüğünce kendimden ve blog amacımdan bahsetmeye çalıştım :) Nasılsa arayı fazla açmadan daha çoooook konudan bahsedip, birbirimizi tanımaya ve anlamaya çalışacağız. Şimdilik benden bu kadar, en kısa sürede görüşmek üzere, kendinize çok çok iyi bakın ! :)))

2 yorum:

  1. Hoş geldin :)
    Her telden olsun eğlence bol yazı fazla olsun :)
    Dinleriz seni ayıp ediyorsunn :)

    YanıtlaSil
  2. Hoşbulduuk, sen de hoş geldin Selma :)

    YanıtlaSil